ADAMS VISION ULEI DE MAC

Indicatii: Uleiul din seminte de mac este obtinut prin presarea semintelor florilor de mac. Acest ulei este bogat in acid linoleic, acid oleic si acizi grasi nesaturati. Lipsit de culoare, uleiul este usor parfumat, ca majoritatea uleiurilor purtatoare. Acesta este considerat a avea proprietati de hidratare bune si poate fi folosit pentru a produce o mare varietate de produse cosmetice. Uleiul din seminte are o viteza de absorbtie medie, lasand pielea usor uleioasa. Se recomanda a se aplica pe pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. Nu se recomanda pielii grase si tenului acneic. Este un antioxidant puternic, netezeste ridurile, incetineste imbatranirea  pielii si confera acesteia elasticitate si fermitate. Hraneste si hidrateaza parul tern si scalpul uscat.  Conditii de pastrare: a se feri de caldura si lumina, dupa deschidere, a se pastra la frigider in ambalajul origina
Azi 9,78 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate