Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 48,2%, 2,5 Kg

Ciocolata neagra (amaruie) reteta numarul L811 de la Barry Callebaut, este o ciocolata veritabila cu minim 48,2 % cacao si un total de 28% grasime. Aceasta ciocolata veritabila neagra are un gust de cacao amar bine echilibrat. Substanță uscată de cacao este de 48,2 %Acesta ciocolata are o fluiditate standar de 1 picatura, ceea ce inseamna ca este o ciocolata cu o fluiditatea foarte scazuta. The iconic 811 with less cocoa butter and less fluid.Recipe n° L811 tastes like Callebaut®’s iconic 811, yet has a very low fluidity. It contains about 12% less cocoa butter and is perfect for moulding bigger hollow figures in one go.Its less runny texture is also ideal for creating semi-solid/semi-soft ganaches for enrobing. Ganaches made with L811 will have a nice bite to them that immediately melts in the mouth.It's also perfect for the flavouring of chocolate spreads, fudges and caramels whilst maintaining a smooth texture.And the taste? The L811 has an intense cocoa body smoothened by its perfectly balanced sweetness and a touch of vanilla to round off the taste Ingrediente: masă de cacao, zahăr, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Poate contine urme de lapte! A se păstra la 15-20OC, umiditate max 55% Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 505 kcal / 2111 kJ, grasimi: 28 g (din care acizi grasi saturati: 17 g), Carbohidrati: 52 g (din care zaharuri 49 g), proteine 5,7 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,02 g Produs Certificat: HALAL, Kuser.
Azi 89,93 LEI
Cere părerea prietenilor tăi:
Magazin recomandat
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 48,2%, 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 48,2%, 2,5 Kg


    Ciocolata neagra (amaruie) reteta numarul L811 de la Barry Callebaut, este o ciocolata veritabila cu minim 48,2 % cacao si un total de 28% grasime. Aceasta ciocolata veritabila neagra are un gust de cacao amar bine echilibrat. Substanță uscată de cacao este de 48,2 %Acesta ciocolata are o fluiditate standar de 1 picatura, ceea ce inseamna ca este o ciocolata cu o fluiditatea foarte scazuta. The iconic 811 with less cocoa butter and less fluid.Recipe n° L811 tastes like Callebaut®’s iconic 811, yet has a very low fluidity. It contains about 12% less cocoa butter and is perfect for moulding bigger hollow figures in one go.Its less runny texture is also ideal for creating semi-solid/semi-soft ganaches for enrobing. Ganaches made with L811 will have a nice bite to them that immediately melts in the mouth.It's also perfect for the flavouring of chocolate spreads, fudges and caramels whilst maintaining a smooth texture.And the taste? The L811 has an intense cocoa body smoothened by its perfectly balanced sweetness and a touch of vanilla to round off the taste Ingrediente: masă de cacao, zahăr, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Poate contine urme de lapte! A se păstra la 15-20OC, umiditate max 55% Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 505 kcal / 2111 kJ, grasimi: 28 g (din care acizi grasi saturati: 17 g), Carbohidrati: 52 g (din care zaharuri 49 g), proteine 5,7 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,02 g Produs Certificat: HALAL, Kuser. mai multe detalii aici
    89 ,93 LEI
  • Produse similare
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 54,5%, 2.5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 54,5%, 2.5 Kg


    Ciocolata neagra Barry Callebaut reteta numarul 811 are un gust de cacao amar bine echilibrat. Substanță uscată de cacao este de 54,5 %Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Poate contine urme de lapte! Substanță uscată de cacao 54,5 %.A se păstra la 15-20OC, umiditate max 55% Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 550 kcal / 2303 kJ, grasimi: 36,6 g (din care acizi grasi saturati: 21,9 g), Carbohidrati: 45,5 g (din care zaharuri 42,8 g), proteine 5,1 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,01 g mai multe detalii aici
    88 ,56 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Cuvertura Barry Callebaut, dropsuri, cacao 70,5%, 2.5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Cuvertura Barry Callebaut, dropsuri, cacao 70,5%, 2.5 Kg


    Cuvertura de Ciocolata Neagra Barry Callebaut reteta numarul 70-30-38 are un conținut ridicat de cacao (min. 70,5%) cu un gust amar suplimentar si note inalte de cacao prajita. Substanță uscată de cacao este de 70,5 % Ingrediente: Masă de cacao 71%, zahăr 26%, pudră de cacao cu grăsimi reduse 2%, emulsificator: lecitină de Soia (E322) Posibili alergeni: Poate conține urme de lapteAcest produs este recomandat pentru vegetarieni si vegani. Recomandarea este facuta in baza listei de ingrediente si nu ia in calcul posibilele contacte incrucisate datorate procesului de fabricatie! Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 539 kcal / 2,255 kJ, grasimi: 38,9 g (din care acizi grasi saturati: 23,3 g), Carbohidrati: 30,5 g (din care zaharuri 26 g), proteine 8,8 g, Fibre 14 g, Sare 0,02 g mai multe detalii aici
    92 ,65 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 50,7%, 2.5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Barry Callebaut, dropsuri, cacao 50,7%, 2.5 Kg


    Ciocolata Neagra cu minim 50,7 % cacao. 2,5 Kg / pungaSubstanță uscată de cacao 50,7 %Ingrediente: zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de SOIA (E322), aromă naturală de vanilie. mai multe detalii aici
    89 ,93 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Termostabila, Barry Callebaut, cacao 48%, 2,5 Kg, 6500 picaturi / Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Termostabila, Barry Callebaut, cacao 48%, 2,5 Kg, 6500 picaturi / Kg


    Ciocolată stabilă la coacere Callebaut nu numai că are un gust intens, copleșitor, ea rezistă la cuptor la temperaturi de până la 200 ° C. Aceasta o face ideală pentru utilizarea în cozonac și chifle, cornuri, prăjituri sau baze de patiserie. Posibilitatea de a alege forma, dimensiunea și aroma de la amaruie la ciocolată albă este extrem de variată! Picăturile de ciocolată extra mici sunt ideale în articole de panificație coapte la temperaturi scăzute sau pentru un timp mai scurt. Bucățile și bastoane sunt perfecte pentru produsele care stau în cuptor pentru mai mult timp.Ciocolată Neagra stabilă la coacere Barry Callebaut cu 48% cacao cu codul de produs VH-9401-552 este sub forma de picaturi marimea L (mare).Dropsurile au mărime L, aproximativ 7 mm diagonala si sunt 6500 / Kg.Ingrediente: masă de cacao, zahăr, dextroză (glucoză), emulsificator: lecitină de soia (E322) Zahăr 48.5%, dextroză 1.0%, emulsificator: lecitină de soia <1% mai multe detalii aici
    87 ,20 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu lapte Power 41, Barry Callebaut, Dropsuri, 40,7% cacao la 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu lapte Power 41, Barry Callebaut, Dropsuri, 40,7% cacao la 2,5 Kg


    Ciocolata cu lapte Power 41 este o ciocolată belgiană de la Barry Callebaut cu gust delicios de lapte si o aroma puternica de cacao. Ciocolata este ambalata la 2,5 Kg sub forma de fulgi (granule, dropsuri). Ingrediente: zahăr (36%), masă de cacao (22%), unt de cacao (20%), Lapte praf integral (14,5%), LAPTE praf degresat (6%), emulsificatori: lecitina de Soia (E322), Aromă naturală de vanilie, Substanță uscată de cacao min 40,7 % Produs Certificat HALAL Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 557 kcal/ 2331 kJGrasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 22 g), Carbohidrati: 46 g, (din care zaharuri: 45 g), Proteine: 8,5 g, Fibre: 4,1 g, Sare: 0,20 g. Termen de valabilitate: 18 luni de la data productiei Alergeni: proteine lapte 1 Vanilina  1 Lactoza 1 Cofeina 1 Proteine soia 1 Zaharoza 1 Ulei soia 1 Fructoza 1 Cacao 1 Recamondata pentru vegetarieni 1 Gluten 0 Recomandata pentru vegani 0 Nuci 0 Miere 0 Alune 0 Adaos de sare 0 Legenda: 1 = prezent / adecvat 0 = absent / nerecomandat mai multe detalii aici
    100 ,80 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Termostabila Bucati mari, CHUNKS Barry Callebaut, cu cacao 45,4% la 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Neagra Termostabila Bucati mari, CHUNKS Barry Callebaut, cu cacao 45,4% la 2,5 Kg


    Ciocolată bucăti stabilă la coacere Callebaut nu numai că are un gust intens, copleșitor, ea rezistă la cuptor la temperaturi de până la 200 ° C. Aceasta o face ideală pentru utilizarea în cozonac și chifle, cornuri, prăjituri sau baze de patiserie. Posibilitatea de a alege forma, dimensiunea și aroma de la amaruie la ciocolată albă este extrem de variată! Bucățile și bastoanele sunt perfecte pentru produsele care stau în cuptor pentru mai mult timp.Ciocolată Neagra stabilă la coacere Barry Callebaut cu 45,4% cacao cu codul de produs CHD-CU-20V115N-552 este sub forma de bucati .Bucatile de ciocolata au mărimea de 10 x 10 x 4 mm.Ingrediente: zahăr 52%, masă de cacao 33,5%, unt de cacao 14%, emulsificator: lecitină de soia (E322) Alergeni: soia. Poate contine urme de lapte Ciocolata trebuie depozitata in spatii curate cu umiditate de aproximativ maxim70 % si fara mirosuri puternice.Temperatura de depozitare : 12 - 20 °C Produs "Potrivit pentru Vegani". Exprimarea "Potrivit pentru vegani" este facuta pe baza listei de ingrediente si nu ia in calcul prosibilele contactate cu alte produse care au loc in timpul procesului de productie. mai multe detalii aici
    85 ,84 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Alba Barry Callebaut 28% cacao, W2NV la 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Alba Barry Callebaut 28% cacao, W2NV la 2,5 Kg


    Ciocolata belgiana alba Callebaut este o ciocolata fina preparata cu 100% unt de cacao pur, si o selecție de lapte praf premium, zahăr fin și un dram de vanilie pura Bourbon.   Ciocolata alba Callebaut W2NV este ambalata la 2,5 Kg si este recomandata pentru prajituri. Numărul de picături indică gradul de lichiditate. Ingrediente: zahăr 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia Condiții de depozitare:A se păstra în spații curate și uscate (umiditate relativa de maxim 70%) și fără mirosuri puternice.Temperatura de depozitare: 12 - 20 °C Ce face ciocolata Callebaut atat de unică? Boabele de cacao sunt selectate, prăjite și măcinate de Callebaut însuși: o raritate printre producătorii de ciocolată. mai multe detalii aici
    94 ,01 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolată Alba Termostabila Bucati mari, CHUNKS Barry Callebaut, cu 22,6% cacao la 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolată Alba Termostabila Bucati mari, CHUNKS Barry Callebaut, cu 22,6% cacao la 2,5 Kg


    Ciocolată bucăti, stabilă la coacere, Callebaut nu numai că are un gust intens, copleșitor, ea rezistă la cuptor la temperaturi de până la 200 ° C. Aceasta o face ideală pentru utilizarea în cozonac și chifle, cornuri, prăjituri sau baze de patiserie. Posibilitatea de a alege forma, dimensiunea și aroma de la amaruie la ciocolată albă este extrem de variată! Bucățile și bastoanele sunt perfecte pentru produsele care stau în cuptor pentru mai mult timp.Ciocolată Alba stabilă la coacere Barry Callebaut cu 22,6% cacao este sub forma de bucati .Bucatile de ciocolata au mărimea de 10 x 10 x 4 mm.Ingrediente: zahăr 50,5%,Lapte praf integral 25,5%, unt de cacao 23,5%, emulsificator: lecitină de soia (E322) Alergeni: Soia, Lapte. Ciocolata trebuie depozitata in spatii curate cu umiditate de aproximativ maxim70 % si fara mirosuri puternice.Temperatura de depozitare : 12 - 20 °C Produs "Potrivit pentru Vegetarieni". Exprimarea "Potrivit pentru vegetarieni" este facuta pe baza listei de ingrediente si nu ia in calcul prosibilele contactate cu alte produse care au loc in timpul procesului de productie. mai multe detalii aici
    98 ,10 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata Alba VELVET, 33,1% cacao, Barry Callebaut, la 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata Alba VELVET, 33,1% cacao, Barry Callebaut, la 2,5 Kg


    Ciocolata belgiana alba VELVET de la Barry Callebaut este o ciocolata fina premium preparata cu 100% unt de cacao pur, si o selecție de lapte praf premium, zahăr fin și un dram de vanilie pura Bourbon. Ciocolata alba Velevt este o ciocolata nu foarte dulce cu un gust intens de lapte propaspat   Ciocolata alba Velvet este ambalata la 2,5 Kg si este recomandata pentru prajituri, sosuri, glazuri, praline, figurine goale pe interior, creme (ganache). Numărul de picături indică gradul de lichiditate. Ingrediente: zahăr 41,5%; unt de cacao 34,5%; Lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de Soia Condiții de depozitare:A se păstra în spații curate și uscate (umiditate relativa a aerului de maxim 70%) și fără mirosuri puternice.Temperatura de depozitare: 12 - 20 °C Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 594 kcal/ 2486 kJGrasimi: 40,9 g (din care acizi grasi saturati: 24,7 g), Carbohidrati:50,1 g, (din care zaharuri: 50.1 g), Proteine: 6 g, Fiber: 0 g, Sare: 0.21 g. Ce face ciocolata Callebaut atat de unică? Boabele de cacao sunt selectate, prăjite și măcinate de Callebaut însuși: o raritate printre producătorii de ciocolată. mai multe detalii aici
    109 ,00 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu Neagra SHAVINGS - BARRY CALLEBAUT, 2,5 Kg

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu Neagra SHAVINGS - BARRY CALLEBAUT, 2,5 Kg


    For a beautiful look, slightly crunchy texture and more generous chocolate touch, look no further than Callebaut’s chocolate shavings. Use these decorations as topping and watch your creations turn into a luxurious delight for the senses in a matter of seconds. These delicious, irregular shavings are made of 100% Callebaut dark, milk or white chocolate – your assurance of the highest quality and a premium taste! mai multe detalii aici
    90 ,25 LEI
  • Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu lapte Barry Callebaut, Callets 33,6% cacao la 2,5 Kg, 823NV-T70

    Barry Callebaut Belgia Ciocolata cu lapte Barry Callebaut, Callets 33,6% cacao la 2,5 Kg, 823NV-T70


    Ciocolata cu lapte Callets Barry Callebaut (Belgia) este o ciocolată belgiană cu gust echilibrat si o ușoară aromă caramelizată. Ciocolata este ambalata la 2,5 Kg sub forma de fulgi (picaturi, granule, dropsuri, callets) si nu necesita adausuri suplimentare. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, Lapte praf integral, masă de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Substanță uscată de cacao 33,6 % Compozitie: zahar 42.0% ; unt de cacao 24.0% ; lapte praf integral 22.5% ; masa de cacao 11.0% ; emulsificator: lecitina de soia Alergeni: proteine lapte 1 Vanilina  1 Lactoza 1 Cofeina 1 Proteine soia 1 Zaharoza 1 Ulei soia 1 Fructoza 1 Cacao 1 Recamondata pentru vegetarieni 1 Gluten 0 Recomandata pentru vegani 0 Nuci 0 Miere 0 Alune 0 Adaos de sare 0 Legenda: 1 = prezent / adecvat 0 = absent / nerecomandat mai multe detalii aici
    94 ,01 LEI