Calivita International Organic ACAI CaliVita - suc de ACAI certificat organic

Ce este Acai? Puneti laolalta urmatoarele grupuri de litere ah-sai-i si veti obtine pronuntia corecta a unui fruct cu boabe produs de un palmier originar din jungla amazoniana si care este fara indoiala una din cele mai senzatinale descoperiri in domeniul medicinei din ultimii ani. Desi Acai a devenit popular in lume relativ recent, pentru nativii amazonieni din zona numita azi Belem, el a reprezentat o sursa continua de vitamine si substante nutritive de secole. Acaizeiro este numele palmierului ce produce aproximativ 6-8 grupuri de fructe de padure, fiecare grup avand in jur de aproximativ 5 kg. de boabe acai. Hranitoare si delicioase, pline de antioxidanti, aminoacizi si acizi grasi esentiali, cu un gust electrizant de fructe de padure si ciocolata, fructele de acai reprezinta unul din cele mai sanatoase si mai puternice alimente din lume. Efectele benefice asupra sanatatii pe care le are fructul Acai 1. Super antioxidant Principala caracteristica a fructului acai este data de efectele sale antioxidante si antiinflamatoare. Majoritatea dintre noi a auzit despre radicalii liberi, acele molecule care se acumuleaza in organism datorita unor factori precum fumatul, stresul, administrare necontrolata de medicamente, consum de alcool si alimente contaminate cu diverse substante chimice si care pot distruge cu rapiditate ADN-ul, peretii celulelor, proteinele si enzimele importante pentru organism si care de asemeni pot oxida acizii grasi nesaturati ceea ce duce la aparitia bolilor. Antioxidantii sunt foarte importanti in sanatatea noastra tocmai pentru ca ei pot preveni acest proces oxidativ. Din nefericire, studiile arata ca cele mai importante surse de antioxidanti fructele si legumele, nu sunt consumate in cantitati suficiente de cei mai multi dintre noi. Astfel in urma proceselor oxidative care apar in organism se instaleaza si dezvolta boli precum cele cardiovasculare, diverse forme de cancer, diabet, afectiuni inflamatoare si declin mental. Fructul acai contine un complex de antioxidanti. Antocianina, substanta ce da culoarea violeta a acestui fruct, previne hipertensiunea arteriala si reduce riscurile unui atac de cord la femei daca este administrata in cantitate mare. Acidul elagic din componenta previne deteriorarea colagenului si inflamarea celulelor provocata de radiatiile UV, rezultand astfel ameliorarea ridurilor. Cantitati mari de fitosteroli au fost semnalate in fructul de acai, acestia avand efecte de diminuare a colesterolului si a riscului de aparitie a cancerului. Continutul de vitamine B1, B2, C, E si niacina fac din acai o veritabila bomba cu vitamine. 2. Fructul Acai inamicul obezitatii Obezitatea nu mai este apanajul tarilor dezvoltate din pucnt de vedere economic din pacate ci a devenit o problema si pentru tarile sarace si in curs de dezvoltare. Rapoartele Organizatiei Mondiale a Sanatatii indica o cifra impresionanta de persoane care vor fi afectati de obezitate in urmatorii 2 ani, mai exact 1,5 miliarde. Obezitatea este factorul responsabil de aparitia catorva tipuri de cancer, a diabetului de tip 2, a bolilor de inima, a dereglarilor hormonale, infertilitatii etc. Sindromul metabolic este o afectiune ce prezinta simptome precum un nivel ridicat de insulina, toleranta redusa la glucoza, hipertensiune arteriala, nivel mare de trigliceride si colesterol. Acai poate fi folosit ca adjuvant in curele de slabire si succesul sau in acest caz este deocamdata neegalat. Fructul acai normalizeaza nivelul glicemiei si astfel dispare senzatia de foame, acesta fiind unul din secretele oricarei cure de slabire de succes. Conform studiilor, consumand acai numai 30 de zile puteti reduce nivelul grasimilor sanguine si al colesterolului, obtinand astfel rezultate excelente in combaterea sindromului metabolic. 3. Alte cazuri in care fructul Acai ajuta Cercetatorii confirma si alte efecte pozitive ale consumului frecvent a fructului Acai, cum ar fi: - Dureri musculare scheletice in zona lombara, a umerilor, soldurilor si genunchilor; - Incetinirea multiplicarii celulelor in cazul leucemiei; - Folosirea ca si substanta de contrast la examinarile IMR (imagistica prin rezonanta magnetica), datorita continutului de ioni de fier, mangan, cupru; Organic Acai CaliVita nu contine alte fructe care sa dilueze efectele benefice ale acestuia. Cu o aroma naturala exotica el poate fi consumat de toti membrii familiei neavand adaos de zahar, conservanti artificiali, coloranti sau intensificatori de aroma. Acaiul din componenta Organic Acai CaliVita, provine din culturi certificate organic, nefiind alterat cu fertilizatori artificiali, pesticide sau alti contaminanti chimic. In acest fel timpul de coacere a fructelor este mai indelungat, consecinta fiind ca acestea devin mai bogate in substante nutritive si mai aromate. Cultivand acai organic solul ramane intact si pur pentru generatiile urmatoare. Incearca noul Organic Acai de la CaliVita si adauga rezervei de antioxidanti a familiei tale acest suc de fructe de
Azi 142,6 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: