Catherine Jones Dieta pentru reducerea colesterolului

Cre?terea nivelului de colesterol este direct asociat? cu bolile cardio-vasculare. n timp ce medicii prescriu milioane de re?ete pentru medicamente antihipercolesterolemiante, dieta r?mne modalitatea cea mai eficient? de reducere a acestuia. De aceea, aceast? lucrare ne ofer? o multitudine de informa?ii, al?turi de re?ete delicioase, pentru a ne ajuta s? sc?dem nivelul de colesterol
Azi 23,80 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Magazin recomandat
  • ALL Dieta pentru reducerea colesterolului

    ALL Dieta pentru reducerea colesterolului


    Cresterea nivelului de colesterol este direct asociata cu bolile cardio-vasculare. In timp ce medicii prescriu milioane de retete pentru medicamente antihipercolesterolemiante dieta ramane modalitatea cea mai eficienta de reducere a acestuia. De aceea aceasta lucrare ne ofera o multitudine de informatii alaturi de retete delicioase pentru a ne ajuta sa scadem nivelul de colesterol incluzand: ce este colesterolul si cum este el legat de bolile de inima care sunt valorile normale care sunt factorii de risc pentru aparitia hipercolesterolemiei colesterolul la femei si copii precum si alte informatii importante peste 100 de retete culinare pentru ssnatatea inimii usor de preparat si foarte gustoase de la micul dejun la cina si gustari sfaturi pentru a va organiza camara informatii despre ultimele cercetari in domeniu sfaturi pentru cumparaturi si pentru planificarea meselor pericolele alimentelor tip fast food si alte informatii practice o scala a echilibrului pentru a va ajuta sa va controlati aportul de alimente fiecare reteta este insotita de informatii nutritionale care explica beneficiile pentru sanatatea inimii inclusiv pentru persoanele cu diabet zaharat. Catherine Jones este autoarea mai multor carti de bucate absolventa a scolii culinare La Varenne din Franta a lucrat sub indrumarea renumitului Jean-Louis Palladin. Cartile scrise de ea au primit multe premii internationale. Elaine B. Trujillo este o personalitate marcanta in nutritie si un dietetician renumit. A lucrat timp de 10 ani la Brigham and Women's Hospital Harvard Medical School unde a condus cercetarile asupra metabolismului si nutritiei a editat cateva publicatii si a fost redactor a catorva reviste de nutritie. A scris articole pentru numeroase publicatii si a participat la simpozioane nationale si internationale. In prezent lucreaza la National Cancer Institute National Institutes of Health si la Cardiac Rehabilitation and EECP Center Shady Grove Adventist Hospital Rockville Maryland. mai multe detalii aici
    în stoc
    23 ,80 LEI