CD Press Tehnologii generale de prelucrare a carnii pestelui laptelui legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica profilul Resurse naturale si protectia mediului domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.Domeniul de pregatire profesionala generala: Industrie Alimentara este conditie de acces pentru calificarile profesionale: Morar - silozar Brutar - patiser - preparator produse fainoase Preparator produse din carne si peste Operator in prelucrarea legumelor si fructelor Preparator produse din lapte Operator in industria uleiului Operator in industria zaharului si produselor zaharoase Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase Operator in industria maltului si a berii.
Azi 23,39 LEI
Cere părerea prietenilor tăi:
Magazin recomandat
  • CD Press Tehnologii generale de prelucrare a carnii pestelui laptelui legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

    CD Press Tehnologii generale de prelucrare a carnii pestelui laptelui legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a


    Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica profilul Resurse naturale si protectia mediului domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.Domeniul de pregatire profesionala generala: Industrie Alimentara este conditie de acces pentru calificarile profesionale: Morar - silozar Brutar - patiser - preparator produse fainoase Preparator produse din carne si peste Operator in prelucrarea legumelor si fructelor Preparator produse din lapte Operator in industria uleiului Operator in industria zaharului si produselor zaharoase Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase Operator in industria maltului si a berii. mai multe detalii aici
    în stoc
    23 ,39 LEI