ELEMENTAL Apa de Trandafiri de Damasc BIO -rosa damascena-

Apa de trandafiri este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tipurile de piele, fermizant si antiage ce hidrateaza si împrospateaza tenul. Cu un parfum subtil si armonios este un ingredient potrivit pentru o serie de cosmetice dedicate tenului. Trandafirul de Damasc este un arbust cu frunze mici spinoase si flori mari de un roz caracteristic, nativ în Siria. Azi este cultivat în Bulgaria preponderent si în mai mica masura în Maroc si Turcia. Este cultivat pentru extractia uleiului esential, un extract pretios si nobil pentru care sunt folosite cca. 4 tone de petale la 1 kg de ulei esential. În paralel apa de trandafiri a devenit de-alungul timpului un produs clasic de îngrijire a tenului, în acelasi timp este utilizat în gastronomie pentru deserturi. Mirosul pronuntat si aroma subtila precum si remarcabilele proprietati antiîmbatrânire fac din apa de trandafiri un ingredient de nelipsit din colectia de îngrijire a oricarei femei de azi. Metoda de obtinere: obtinuta prin distilarea petalelor Zona geografica de provenienta: Bulgaria CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com PREZENTARE: lichid clar, miros proapsat caracteristic de trandafiri pH: 5,5 - 6 Proprietati fermizant, tonifiant astringent pentru tenul mixt sau gras antirid, antiage regenerant pentru orice tip de ten calmant pentru pielea sensibila sau iritata împrospateaza ��i da stralucire tenului obosit, lipsit de vitalitate parfumant delicat Recomandari potrivita pentru orice tip de piele ten matur cuperoza riduri - preventiv si curativ contur de ochi lotiuni si creme nobile de ten masti de înfrumusetare In cosmetica se poate aplica direct pe piele, nediluata poate fi încorporata în compozi��ii cosmetice în loc de apa sau în combina��ie cu alte ape florale la faza apoasa pulverizata pe ten, gât, decolteu ca ingredient pentru formularea cremelor si mastilor potrivite pentru orice tip de ten ca ingredient în creme pentru contur de ochi inclusa în lotiuni si creme antirid preventiv sau curativ ca ingredient pentru compozitii dedicate tenului matur, îmbatrânit, devitalizat sub forma de demachiant bifazic cu un ulei vegetal ca si componenta parfumanta în creme si lotiuni Combinatii recomandate alaturi de argila rosie si uleiul de rodie pentru o masca revitalizanta, radianta combinata cu apa de neroli si extract de ceai verde ca tonic universal combinata cu ulei de migdale pentru demachiere combinata cu gel de aloe vera si extract de ceai verde pentru un gel contur de ochi împreuna cu uleiul de rosa mosqueta si ulei esential de lemn de trandafir pentru o crema de întinerire cu ulei de argan, laptisor de matca si ulei esential de geraniu petru o crema antiage cu acid hialuronic, cafeina si ulei de smochin pentru formularea unei creme fermizante ce redefineste conturul fetei
Azi 12,57 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: