ELEMENTAL GLICERINA VEGETALA GRAD COSMETIC

Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii si parului parului, în sapunuri, pasta de dinti, emulsii, sampoane si geluri de baie. Nu este straina organismului uman si astfel nu genereaza iritatii sau alergii. Are capacitatea de a absoarbe apa din straturile profunde ale pielii pe care o aduce în straturile superficiale. Astfel pentru evitarea deshidratarii si prevenirea evaporarii în exces a apei din piele, se va evita supradozajul. Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substante, fiind utilizata în gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea unor principii active de origine vegetala. Glicerina este un umectant clasic. Umectantii sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosfera în piele. Sinonime: glicerol Prezentare: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicata Solubilitate: este miscibil în apa, alcool si uleiuri Caracteristici tehnice:     indice refractiv: 1,4717     esteri: 8,95ml HCI 0,1N     continut de apa: 0,02%     densitate la 20°C: 1,261  Utilizari     pentru ten, pentru corp, pentru par; permis in sarcina.   Proprietati     umectant, higroscopic     hidratant intens     bun solvent al elementelor vegetale     catifelant si elasticizant al pielii     ajuta la dispersarea agentilor gelificatori     creste usor puterea spumanta a sampoanelor si gelurilor de baie     este putin lipicioasa ca senzatie pe piele în anumite compozitii      Recomandari     pentru orice tip de piele, în special cea uscata     ������creme si lotiuni hidratante     geluri de dus     sampoane si balsamuri capilare     balsam de buze     macerat din plate preparat în casa   In cosmetica:     adaugata în compozitii cosmetice în concentratie uzuala de 1 - 8% în creme, lotiuni, emulsii tip lapte, balsamuri de buze     încorporata în geluri de dus si baie 1-10%     în macerate hidroglicerinice pâna la 70%     supradozajul (peste 10%), în produse cosmetice care se lasa aplicate pe piele determina un efect contrar si anume secarea pielii MOD de OPERARE     în creme si lotiuni se adauga la faza apoasa     în balsam de buze sau compozitii anhidre se adauga în decursul procesului de solidificare     în produse lavante se adauga odata cu tensidele   pastrarea ingredientelor cosmetice     Pastrare:     la loc racoros, ferit de lumina excesiva, în recipient închis ermetic      Date de siguranta:     non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant     nu lasati la îndemâna copiilor     uz extern!
Azi 8,93 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: