ELEMENTAL Ulei de Centella Asiatica

Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si în insulele tropicale din Oceanul Indian si creste în salbaticie în locuri umede, mlastinoase si întunecoase. În India Centella este denumita "iarba tigrului" datorita faptului ca tigrii Bengal au fost deseori observati ca se rostogolesc în zonele unde creste planta imediat dupa ce s-au ranit în lupte. În Madagascar au fost începute studiile proprietatilor terapeutice si a constituentilor plantei, în special datorita continutului ridicat în compusi triterpenici. Doua dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid si madecassic, acestea fiind numite dupa insula Madagascar. Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedica. Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii tesuturilor deteriorate si a problemelor venoase sau circulatorii în special si îmbunatateste fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile în vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si în cicatrizarea corecta a tesuturilor. Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene ale plantei proaspete în ulei vegetal de floarea soarelui rafinat Zona geografica de provenienta: Madagascar Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic Componenti principali: acizi grasi, asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, campesterol, stigmasterol, sitosterol, elemente volatile Date tehnice LOT: VE4226 densitate (g/cm3) la 20°���C: 0.919 indice acid (mgKOH/g): 0.27 indice peroxid (meqO2/kg): 6.0 indice de refractie la 20°���C: 1.473 Ingrediente: helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract Proprietati prevenirea ridurilor fermizarea pielii îmbunatatirea circulatiei prevenirea formarii tesuturilor cicatriciale excesive (cheloide) ajuta la vindecarea plagilor si leziunilor stimuleaza formarea de fibroblaste stimuleaza sinteza de colagen creste alimentarea cu sânge a tesuturilor regenerant tisular antiinflamator Recomandari vindecarea si cicatrizarea corecta a pielii deteriorate cicatrizarea corecta a acneei regenerarea pielii dupa arsuri recuperare postoperatorie a pielii însanatosirea pielii dupa orice afectiuni întarirea venelor si capilarelor stimularea cresterii parului flebite vene varicoase celulita picioare grele edeme si retentii de apa In cosmetica aplicat ca atare, nediluat pe piele, par, scalp, unghii sau ca ingredient în compozitii cosmetice ca ingredient în cremele dedicate tenului acneic ca ingredient în unguente pentru piele crapata, deteriorata, afectata de arsuri sau postoperatorii ca ingredient în uleiuri pentru tratarea venelor varicoase, a felbitelor, a starii de picioare grele ca ingredient în compozitii cicatrizante ca ingredient în compozitii pentru stimularea circulatiei sanguine, celulita ca ingredient în masti sau uleiuri capilare pentru prevenirea sau tratarea caderii parului ca ingredient în creme pentru stimularea sintezei colagenului, prevenirea ridurilor ca ingredient în compozitiile cosmetice dedicate tenului matur, tern, lipsit de vitalitate Combinatii recomandate cu ulei esential de chiparos pentru vene varicoase cu ulei de tamanu si ulei esential de smirna sau cistus pentru cicatrizare cu ulei de galbenele pentru epitelizare si tratarea pielii sensibile cu ulei esential de cedru pentru edeme si retentii de apa cu ulei de neem si ulei de chimen negru pentru purificarea pielii cu ulei de ricin si ulei esential de oregano pentru scalp cu ulei esential de musetel pentru piele iritata cu ulei esential de tea tree pentru pielea acneica
Azi 12,87 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate