ELEMENTAL Ulei de galbenele

Uleiul de galbenele este recomandat pentru îngrijirea pielii sensibile, cu roseata, ten cuperozic. Are actiune calmanta, cicatrizanta, epitelizanta, reduce iritatiile si fragilitatea. Ingrediente: glycine soja oil, calendula officinalis flower extract, tocopherol Florile de galbenele respectiv extractele sunt foarte des întalnite în medicina alternativa dar si în cea alopata datorita efectelor terapeutice recunoscute si cunoscute înca din antichitate. Este o planta cu tulpina ramificata si paroasa, cu flori centrale de culoare galben-portocalie. O putem întâlni în întreaga tara pe terenuri necultivate, pe marginea drumurilor, pe lânga garduri. Este nepretentioasa, se înmulteste spontan prin seminte. Înfloreste din mai pâna în septembrie iar florile se recolteaza fara codite când sunt complet dezvoltate. Proprietatile calmante si antiinflamatoare sunt atribuite prezentei manganului si carotenoizilor din compozitia florilor de galbenele. Este recomandat îngrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperoza pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere. Se remarca si prin proprietati antiedematoase. Datorita principiilor active pe care le contine, uleiul de galbenele are si actiune antiinflamatoare, cicatrizanta, epitelizanta în afectiunile pielii. Metoda de obtinere: prin macerarea florilor de galbenele în ulei de soia rafinat (din soia nemodificata genetic) si un adaos de vitamina E naturala Zona geografica de provenienta: Germania Prezentare: lichid clar culoare portocalie, vâscozitate medie, miros slab caracteristic Componenti principali: saponine, flavonoide, acizi grasi, mangan, carotenoide, vitamine, substante proteice, substante amare, rasini. Proprietati antiinflamator antibacterian, antifungic calmant cicatrizant epitelizant elasticizant antiedematos reduce fragilitatiile vasculare îmbunatateste circulatia sanguina periferica Recomandari iritatii si un spectru larg de probleme de piele pielea uscata si sensibila arsuri solare sau provenite de la radiatii degeraturi si rani usoare varice leziuni ulceroase, usoare boli tegumentare, micoze inflamatii tratarea vânatailor tratamente anticuperozice In cosmetica aplicat pe piele ca atare, nediluat ca ingredient inclus în compozitii cosmetice la faza uleioasa în concentratie de 5-70% inclus ca materie prima la prepararea produselor cosmetice si terapeutice de spectru larg: unguente, creme, geluri, lotiuni inclus ca ingredient în cosmetice dedicate îngrijirii pielii sensibile, inclusiv în produsele pentru copii, în concentratie de 20-70% încorporat în uleiuri de masaj calmant, hranitor încorporat în compozitii pentru îngrijirea zilnica a corpului  
Azi 12,54 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate