ELEMENTAL Ulei de Margarete

Uleiul de margarete este un fermizant reputat util pentru îngrijirea bustului, pentru îngrijire postnatala, pentru refacerea tonusului si fermitatii pielii, a conturului fetei. Ingrediente: helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract Margaretele sau Bellis – frumos, perenis – etern, cum se mai numesc sunt florile unei plante prezente pretutindeni în zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului în tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si în homeopatie. Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si fermizare a pielii. În cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea în compozitii destinate fermizarii bustului, de îngrijire postnatala, pentru refacerea tonusului si fermitatii pielii si conturului fetei. Metoda de obtinere: prin macerarea florilor în ulei de floarea soarelui rafinat Tara de provenienta: Franta Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros usor vegetal Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic, beta-mircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotinoide Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20°���C 1.472, index acizi (mgKOH/g) 0.32, index peroxid (MeqO2/kg) 3.7 Proprietati fermizant rejuvenant tonifiant tonic limfatic favorizeaza circulatia sanguina calmant si reparator antiinflamator antireumatismal Recomandari piele lipsita de elasticitate si fermitate conturarea si redarea fermitatii pielii post natal pentru pielea lasata îngrijirea bustului si al decolteului cuperoza fragilitate capilara, echimoze, vânatai picioare grele In cosmetica aplicat pur ca atare sau înclus ca si ingredient în diverse compozitii ca ingredient în masaje pentru slabire ca ingredient în compozitii tonifiante si pentru fermitate pe abdomen, brate, coapse ca ingredient în compozitii pentru îngrijirea bustului ca ingredient împreuna cu diverse active pentru prepararea de creme si lotiuni de ten, gât si decolteu ca ingredient în compozitii destinate elasticizarii pielii ca ingredient în unguente pentru pielea crapata, vânatai ca ingredient în serumuri pentru ten cuperozic Combinatii recomandate cu ulei de smochin de barbaria, uleiuri esentiale de ylang-ylang si de rozmarin pentru fermizare cu ulei de macadamia si ulei esential de chiparos pentru tratamente circulatorii cu ulei din germeni de grâu si ulei esential de geranium pentru îngrijirea bustului cu ulei de arnica pentru echimoze si vânatai
Azi 17,94 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate