ELEMENTAL ULEI DE TRANDAFIR MACERAT IN SUSAN

Rosa centifolia sau trandafirul cu o suta de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franta ca materie prima din care se pot obtine o serie de ingrediente cosmetice: ulei esential, absolut, apa florala, macerat din petale. Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care trec în uleiul de baza în timpul macerarii au proprietati antirid, tonifiante si regenerante. Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, regenerant, catifelant si este bine absorbit de piele, constituind o baza ideala pentru obtinerea acestui macerat nobil. Metoda de obtinere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan Zona geografica de provenienta: India/Franta Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galbuie, miros vegetal crud cu o nota foarte usoara de trandafiri (la fel ca si uleiul de crin, nici acest ulei nu este unul parfumat) Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20°���C 1.470, index acizi (mgKOH/g) 1.63, index peroxid (MeqO2/kg) 3.4 Proprietati     antirid preventiv     antiage curativ     nutritiv     tonic cutanat, usor fermizant     regenerant     catifelant      Recomandari     pentru toate tipurile de ten     creme de zi sau de noapte     creme sau serumuri antirid     uleiuri nobile pentru îngrijirea tenului     compozitii pentru gât, decolteu     ulei pentru masaj facial Utilizari:        se poate aplica pur pe piele, în strat fin, cu miscari circulare ce favorizeaza penetrarea     se poate utiliza ca ingredient în creme, în emulsii adaugat la faza uleioasa     ca ingredient în compozitii de îngrijire pentru aplicari zilnice pe fata, gât si decolteu     ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte     ca ingredient în serumuri nobile pentru ten     ca atare sau combinat cu alte uleiuri si active liposolubile pentru masaj facial COMBINATII RECOMANDATE:     cu ulei de margarete si ulei din germeni de grâu pentru un serum fermizant, tonic     cu ulei de rosa mosqueta si ulei esential din lemn de trandafir pentru un ulei de frumusete (pentru noapte)     cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcovi pentru o compozitie regeneranta cu proprietati de întinerire     cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac si tonic general
Azi 21,80 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Produse similare