Fara producator Tratament Afectiuni Gastro-Intestinale

Acest ceai este un amestec din plante medicinale, intre care: Coada racului, Coada soricelului, Frunze dud, Frasin, Galbenele, Menta, Musetel, Papadie, Patlagina, Pin, Rachitan, Salcam, Sunatoare, Tintaura. Recomandat pentru: colici abdominale, infectii gastrointestinale, enterocolite, colita de fermentatie, eliminarea senzatiilor de voma, helicobacter pylori, ulcer gastric, ulcer duodenal, gastrite hiperacide, ulcer pe baza nervoasa, ulcer vechi cu nisa. Mod de preparare: se face un decoct din doua linguri mari de plante la 500 ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se firbe 1 minut acoperit, se raceste 15-20 minute tot acoperit, dupa care se strecoara. Mod de administrare: se beau 3 cani pe zi cu o jumatate de ora inaintea principalelor mese. Ceaiul se bea neindulcit sau indulcit cu miere de albine (salcam). Pentru afectiuni cronice (ulcer vechi) se recomanda administrarea impreuna cu Tinctura de Ghintura (se pune o lingura de tinctura in fiecare cana de ceai), la nevoie putandu-se dubla cantitatea de ceai si tinctura (chiar si intre mese). Rol terapeutic: Elimina hiperaciditatea, vindeca ulcerul indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colita de fermentatie, calmeaza afectiunile provocate de nervii stomacali etc. Pentru persoanele care sufera de ulcer recomandam si Tinctura de Ghintura care cicatrizeaza ulcerul vechi (cu nisa). Tinctura de Ghintura impreuna cu ceaiul descris in acest prospect cicatrizeaza ulceratia. Regim alimentar: in timpul tratamentului se vor evita: muraturi, condimente, prajeli, mancaruri acide, grasimi, etc.
Azi 20,16 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: