Fara producator Ulei din samburi de struguri 30 ml - uz extern

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE UTILIZARE! Corespunde SanPin 1.2.681-97 (Cosmetic and Perfumery Good Manufacturing Practice. Quality Assurance and Safety) Ulei din samburi de struguri ? pentru uz extern Compozitie: 100% ulei vegetal din samburi de struguri DENUMIRE LATINA: Vitis Vinifera FAMILIA: Vitaceae METODA DE OBTINERE: din seminte, prin extractie la cald. AROMA: Aproape inodor, aroma foarte usoara de nuca COMPONENTI DE BAZA: acizi grasi: linoleic (pana la 78%),?oleic (25%), linolenic,?palmitic, stearic, vitamina E, F, minerale: zinc, cupru, seleniu. INDICATII: Ulei usor, cu o putere mare de penetrare, potrivit pentru toate tipurile de piele, in special pentru cel gras. Are actiune astringenta, strange porii, nu lasa urme de grasime. Nu este comedogenic (nu provoaca acneea). Utilizat in acnee, iritatii, diverse dermatite, zgaraeturi, rani mici - are efect cicatrizant, antiinflamator, antibacterian si regenerant. Eficient in lupta cu celulita, este un ajutor bun pentru cei care sufera de varice si cuperoza. Imbunatateste circulatia, intareste peretii vaselor sanguine si limfatice. Revigoreaza si tonifica tenul obosit si flasc, netezeste ridurile, imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, confera luminozitate. Catifeleaza, inmoaie, hidrateaza toate tipurile de piele (pastreaza umiditatea ei naturala). Eficient in pastrarea fermitatii si tonicitatii bustului. Antioxidant puternic, incetineste procesele de imbatranire ale pielii. Lasa parul matasos (aplicat pe parul proaspat spalat sau in compozitiile mastilor de par). CONTRAINDICATII: intoleranta individuala la uleiul de struguri. METODE DE UTILIZARE: Extern. Poate fi utilizat singur sau ?n combinatie cu unul din uleiurile vegetale (jojoba, avocado, migdale si alte uleiuri extrase din samburi) in raport de 1:1 pentru ingrijirea pielii, corpului, fetei si mainilor, precum si ca ulei baza (in care se dilueaza uleiul esential). Se poate adauga in compozitia produselor cosmetice. Uleiul din samburi de struguri se recomanda tuturor persoanelor cu varsta de peste 35 de ani. MASAJ ANTICELULITIC: Ulei din samburi de struguri in amestec cu ulei de avocado sau jojoba (la 2 linguri de ulei baza) ? cate 2-3 picaturi de uleiuri esentiale de muscata, ienupar, lamaie si fenicul sau cate 3 picaturi de uleiuri esentiale de levantica, patchouli si rozmarin si 2 picaturi de ulei esential de chiparos. MASTI, IMPACHETARI, APLICATII: Pentru piele cu probleme ? in forma pura sau in amestec cu uleiurile de jojoba, germeni de grau, avocado sau cu adaos de uleiuri esentiale ? cajeput, musetel, ylang-ylang, santal, limeta, rozmarin, levantica, lamai (la 1-2 linguri ulei baza ? 1-2 picaturi ulei esential). Alta varinata ? la 1-2 linguri uleiuri de baza ? 2-3 picaturi de ulei esential de ienupar si trandafir. Aplicati pe zonele cu probleme de 3-4 ori pe zi pentru un efect regenerant si nutritiv. Aceste compozitii se pot folosi pentru masti si aplicatii: se aplica pe zona cu probleme un servetel impregnat de 1-2 ori pe zi pentru 20-25 de minute. Ajuta la regenerarea rapida a tesuturilor, creste fermitatea pielii, netezeste ridurile. Confera pielii un aspect sanatos si frumos. FRECTII: Aplicati pe pielea umeda a pielii dupa baile de soare, dus, baie, sauna. Pentru un efect maxim, adaugati 5 picaturi de ulei esential de levantica in 10ml de ulei din samburi de struguri. CONDITII DE PASTRARE: A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc ferit de caldura si lumina. A se pastra in ambalajul original de culoare inchisa. Dupa deschidere, a se pastra in frigider. A nu se lasa la indemana copiilor. A se citi recomandarile inainte de utilizare.?Termen de valabilitate: 2 ani de la data de fabricatie indicata pe ambalaj Cantitate: 30ml
Azi 12,10 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: