Fara producator Ulei esential de dafin 10ml - uz extern

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE UTILIZARECorespunde SanPin 1.2.681-97 (Cosmetic and Perfumery Good Manufacturing Practice. Quality Assurance and Safety)Ulei esential de dafin pentru uz externCompozitie 100ulei esential de dafinDENUMIRE LATINA Laurus NobilisMETODA DE OBTINERE Prin hidrodistilarea frunzelor proaspete si uscate.NOTA PARFUMULUI de varfAROMA dulce picanta, aromata, cu note condimentate si tenta usoara de scortisoara.COMPATIBILITATE Portocal, ylang-ylang, ghimbir, cedru, levantica, coriandru, lamaie, maghiran, ienupar, trandafir, cimbru, eucalipt, salvie, rozmarin, chiparos, pin, lemongrass, grapefruit, bergamota.COMPONENTI DE BAZA cineole (cetona), geraniol, linalool, terpineol (alcool) pinen, fellandren (terpene), eugenol (fenol).INDICATII Antibacterian puternic, antiinflamator, antireumatic, antiseptic, bactericid, sudorific. Eficient in lovituri, luxatii, intinderi musculare. Recomandat tenului gras si celui cu probleme. Micoze, acnee, furuncule, alte afectiuni ale pielii. Efect antimatreata, probleme de scalp, caderea parului. Utilizat in inflamatiile cailor respiratorii. Foarte eficient in dureri articulare si musculare. Utilizat in reflexoterapie. Un bun ajutor in meteorism, diaree, constipatie (masaj).AROMOTERAPIE eficient impotriva oboselii, insomniei, apatiei, cefaleii stimuleaza memoria. Imbunatateste starea de spirit. Dezodorizant natural. Purifica si improspateaza aerul.CONTRAINDICATII intoleranta individuala la dafin. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate, epileptici si hipertensivi. A nu se utiliza de catre persoanele cu hipersensibilitate a pielii. A se feri de contactul cu ochii. A nu se depasi cantitatea indicataINDICATII SPECIALE Doar pentru uz externMETODE DE UTILIZARE In compozitie cu uleiul de busuioc, in raport de 11, se utilizeaza pentru tenul cu probleme, are efect antimicrobian puternic. In compozitie cu uleiurile de portocal, ylang-ylang, cedru, coriandru, levantica, lamaie, ienupar, trandafir, rozmarin, eucalipt - se poate utiliza pentru imbunatatirea produselor cosmetice, masaj, baie, sauna, aromatizoare.IMBOGATIREA PRODUSELOR COSMETICE Se adauga 3-4 picaturi ulei esential de dafin sau compozitie in 10ml baza (crema, tonic, gel, sampon, balsam).REFLEXOTERAPIE In compozitie cu orice ulei de baza (migdale, jojoba, piersica, samburi de struguri etc), in raport de 11 sau crema.MASAJ Foarte eficient in dureri articulare si musculare, intinderi musculare. In compozitie cu orice ulei de baza (migdale, jojoba, piersica, samburi de struguri etc), in raport de 11 sau crema.BAI In cada plina (temperatura apei 37-38 C) se adauga 3-4 picaturi ulei esential de dafin sau compozitie, amestecate in prealabil cu 1 lingura emulgator (lapte, miere, sare de masa). Durata procedurii 10-20 minute.COMPRESE 3-4 picaturi ulei de dafin se dizolva in 1lingura ulei de baza (cais, piersica, jojoba) sau vodca.AROMATIZAREA INCAPERILOR In aromatizor se pune putina apa, se adauga 3-4 picaturi ulei de dafin sau compozitie, se aprinde lumanarea. In lipsa aromatizorului, uleiul se picura pe un servetel sau se adauga intr-o cana cu apa fierbinte si se pune pe calorifer. Durata procedurii 15-30 minute. Dezinfecteaza si improspateaza aerul, alunga depresia. Termen de valabilitate 3 ani de la data de fabricatie indicata pe ambalaj.Mod de pastrare A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc racoros, ferit de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.Cantitate 10ml
Azi 10,48 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: