Fara producator Ulei esential de dafin 5ml - uz extern

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE UTILIZARE! Corespunde SanPin 1.2.681-97 (Cosmetic and Perfumery Good Manufacturing Practice. Quality Assurance and Safety) Ulei esential de dafin ? pentru uz extern Compozitie: 100%?ulei esential de dafin DENUMIRE LATINA: Laurus Nobilis METODA DE OBTINERE: Prin hidrodistilarea frunzelor proaspete si uscate. NOTA PARFUMULUI: de varf AROMA: dulce picanta, aromata, cu note condimentate si tenta usoara de scortisoara. COMPATIBILITATE: Portocal, ylang-ylang, ghimbir, cedru, levantica, coriandru, lamaie, maghiran, ienupar, trandafir, cimbru, eucalipt, salvie, rozmarin, chiparos, pin, lemongrass, grapefruit, bergamota. COMPONENTI DE BAZA: cineole (cetona), geraniol, linalool, terpineol (alcool); pinen, fellandren (terpene), eugenol (fenol). INDICATII: Antibacterian puternic, antiinflamator, antireumatic, antiseptic, bactericid, sudorific. Eficient in lovituri, luxatii, intinderi musculare. Recomandat tenului gras si celui cu probleme. Micoze, acnee, furuncule, alte afectiuni ale pielii. Efect antimatreata, probleme de scalp, caderea parului. Utilizat in inflamatiile cailor respiratorii. Foarte eficient in dureri articulare si musculare. Utilizat in reflexoterapie. Un bun ajutor in meteorism, diaree, constipatie (masaj). AROMOTERAPIE: eficient impotriva oboselii, insomniei, apatiei, cefaleii; stimuleaza memoria. Imbunatateste starea de spirit. Dezodorizant natural. Purifica si improspateaza aerul. CONTRAINDICATII: intoleranta individuala la dafin. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate, epileptici si hipertensivi. A nu se utiliza de catre persoanele cu hipersensibilitate a pielii. A se feri de contactul cu ochii. A nu se depasi cantitatea indicata! INDICATII SPECIALE: Doar pentru uz extern! METODE DE UTILIZARE: In compozitie cu uleiul de busuioc, in raport de 1:1, se utilizeaza pentru tenul cu probleme, are efect antimicrobian puternic. In compozitie cu uleiurile de portocal, ylang-ylang, cedru, coriandru, levantica, lamaie, ienupar, trandafir, rozmarin, eucalipt - se poate utiliza pentru imbunatatirea produselor cosmetice, masaj, baie, sauna, aromatizoare. IMBOGATIREA PRODUSELOR COSMETICE: Se adauga 3-4 picaturi ulei esential de dafin sau compozitie in 10ml baza (crema, tonic, gel, sampon, balsam). REFLEXOTERAPIE: In compozitie cu orice ulei de baza (migdale, jojoba, piersica, samburi de struguri etc), in raport de 1:1 sau crema. MASAJ: Foarte eficient in dureri articulare si musculare, intinderi musculare. In compozitie cu orice ulei de baza (migdale, jojoba, piersica, samburi de struguri etc), in raport de 1:1 sau crema. BAI: In cada plina (temperatura apei 37-38 ?C) se adauga 3-4 picaturi ulei esential de dafin sau compozitie, amestecate in prealabil cu 1 lingura emulgator (lapte, miere, sare de masa). Durata procedurii ? 10-20 minute. COMPRESE: 3-4 picaturi ulei de dafin se dizolva in 1lingura ulei de baza (cais, piersica, jojoba) sau vodca. AROMATIZAREA INCAPERILOR: In aromatizor se pune putina apa, se adauga 3-4 picaturi ulei de dafin sau compozitie, se aprinde lumanarea. In lipsa aromatizorului, uleiul se picura pe un servetel sau se adauga intr-o cana cu apa fierbinte si se pune pe calorifer. Durata procedurii ? 15-30 minute. Dezinfecteaza si improspateaza aerul, alunga depresia. Termen de valabilitate: 3 ani de la data de fabricatie indicata pe ambalaj. Mod de pastrare: A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc racoros, ferit de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor. Cantitate: 5ml
Azi 8,06 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: