Fara producator Ulei esential de isop 10ml - uz extern

CITITI PROSPECTUL INAINTE DE UTILIZARECorespunde SanPin 1.2.681-97 (Cosmetic and Perfumery Good Manufacturing Practice. Quality Assurance and Safety)Ulei esential de isop pentru uz externCompozitie 100 ulei esential de isopDENUMIRE LATINA Hyssopus officinalisMETODA DE OBTINERE Prin distilare.NOTA PARFUMULUI de mijloc.AROMA Cald, dulce - amar, penetrant.COMPATIBILITATE Portocal, angelica, levantica, mandarin, roinita, rozmarin, telina, fenicul, grapefruit, cajeput, lamaie, niaouli, trandafir, santal, cimbru, ghimbir, neroli, muscata, eucalipt, chiparos, santal, salvie tamaioasa.COMPONENTI DE BAZA Camfor, pinocamfon, tujon (cetone), cadinene (sesquiterpene), borneol, linalool (alcool), camphene, pinene (terpene).ACTIUNE Antiseptic, antitoxic, cicatrizant, bactericid, antispastic, antipiretic, expectorant, tonifiant. Are un efect benefic asupra pielii, contribuie la cicatrizarea ranilor si la resorbtia hematoamelor. Ajuta in cazul dermatitelor si al eczemelor. Recomandat unui ten acneic. Util in hematoame, negi, diverse rani ale pielii. Imbunatateste circulatia sanguina. Foarte eficient in afectiunile respiratorii si infectiile virale - raceli, tuse, dureri in gat, gripa, bronsita, astm (aromoterapie, inhalatii, frectii). Utilizat in afectiuni reumatice, dureri in urechi, vanatai, diverde ulceratii ale pielii. Ciclu menstrual dureros (masaj). Utilizat in parfumerie.AROMOTERAPIE isterie, stres, neliniste, tristete, nervozitate excesiva, oboseala calmeaza, echilibreaza emotional. Dezodorizant natural.CONTRAINDICATII intoleranta individuala la isop. Poate provoca reactii alergice. A nu se utiliza de catre copii, femei insarcinate si epileptici. A se feri de contactul cu ochii. A nu se depasi cantitatea indicataINDICATII SPECIALE Doar pentru uz externMETODE DE UTILIZARE Extern. Se utilizeaza in stare pura sau in compozitie cu uleiurile esentiale compatibile. Aceste compozitii se pot utiliza pentru imbogatirea produselor cosmetice, masaj, baie, aromatizoare.APA AROMATA Recomandata in probleme ginecologice pentru ingrijirea pielii corpului, a mucoaselor nazale si a cavitatii bucale.IMBOGATIREA PRODUSELOR COSMETICE Se adauga 3-5 picaturi ulei esential de isop sau compozitie la 15ml baza (crema, tonic, lotiune etc).BAI In cada plina (temperatura apei 37-38C) se adauga 5-10 picaturi ulei esential de isop sau compozitie, amestecate in prealabil cu 1 lingura emulgator (lapte, miere, sare de masa). Durata procedurii 15 minute.INHALATII 2 picaturi ulei de isop la 1litru apa firbinte. Se inhaleaza aburii timp de 4-7 minute. In timpul procedurii capul se acopera cu un prosop, ochii se tin inchisi.AROMATIZAREA INCAPERILOR In aromatizor se pune putina apa, se adauga 4-6 picaturi ulei de isop sau compozitie, se aprinde lumanarea. In lipsa aromatizorului, uleiul se picura pe un servetel sau se adauga intr-o cana cu apa fierbinte si se pune pe calorifer. Durata procedurii 15-30 minute.FRECTII in bronsite, raceli puternice 10ml ulei esential de isop la 20ml ulei de floarea soarelui. Se poate utiliza impreuna cu uleiurile de cimbru si eucalipt (proportii egale). Termen de valabilitate 3 ani de la data de fabricatie indicata pe ambalaj.Mod de pastrare A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc racoros, ferit de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.Cantitate 10ml
Azi 20,16 -24,19 LEI

Prețul mediu 22,18

Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: