FARES TRADING ANTIOXIDANT CU ANTIAGING

Ajuta protejarea corpului de radicalii liberi si de îmbatrânirea prematura. Ingrediente/capsula: -frunze de ceai verde (Theae folium) -fructe de afin (Myrtilli fructus) -fructe de coacaz (Ribes nigri fructus) -fructe de Acai (Euterpe Oleracea) 50 mg -extract de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 3% vitamina C 25 mg -extract de seminte de struguri (Vitis vinifera) standardizat în min. 95% proantocianidine -extract de struguri (Vitis vinifera) standardizat în min. 5% resveratrol -extract de Haematococcus pluvialis standardizat în min. 1,5% astaxantina. Capsulele “Antioxidant si Antiaging” sunt o sursa naturala de substante active care combat oxidarea si degradarea celulara prin inhibarea peroxidarii lipidelor si a formarii de radicali liberi. Ajuta la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiatiile ionizante (RUV, Rx), microundele, poluarea, fumul de tigara, alcoolul în exces, stresul, aditivii alimentari chimici, uleiuri vegetale hidrogenate, alimentele prajite. Protejeaza organismul împotriva îmbatrânirii premature. Ceaiul verde, datorita continutului bogat în polifenoli si catechine are un puternic efect antioxidant combatând oxidarea si degradarea celulara produsa de radicalii liberi, prevenind procesele de îmbatrânire si îmbolnavire a organismului. Este în acelasi timp un eficient hipocolesterolemiant, lipolitic, hepatoprotector, antimutagenic. Afinele contin cantitati mari de antioxidanti (vitamina C, beta caroten si luteina), care protejeaza celulele ce intra în structura globilor oculari sau a altor parti ale organismului de radicalii liberi. Fructe de coacaz negru au un continut bogat în vitamina C (160-190 mg la 100 g) si vitamina E, provitamina A, alte vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vitamina P, antociani (care confera stabilitate vitaminei C, în plus nu contin enzime care sa inactiveze vitamina C), saruri minerale de potasiu, magneziu, calciu , fier, mangan, sodiu, fosfor, acizi organici (acid malic, citric, tartric ), pigmenti flavonici, taninuri. Compusii polifenolici si în special antocianii, au demonstrat în studii de laborator activitate antioxidanta importanta, la care se adauga la proprietatile similare ale vitaminelor C si E. Au efect tonic general, sunt recomandate în stari de astenie, oboseala, pentru efectul lor revigorant, contribuie la revitalizarea organismului dupa eforturi fizice si intelectuale. Fructele de Goji contin o cantitate remarcabila de substante cu rol antioxidant, care ajuta la combaterea proceselor degenerative si a îmbatrânirii premature, alaturi de un complex de aminoacizi esentiali, minerale si vitamine, valoroase pentru pentru sanatate si longevitate, pentru întarirea sistemului imunitar si tonifierea generala a organismului. Au în compozitia lor cantitati mari de beta-caroten (~ 8 mg/100g) si zeaxantina (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o forma foarte usor de asimilat de catre organism, contribuind la îmbunatatirea vederii. Cercetarile pe animale din China au aratat ca prin consumul de Goji se poate reduce deteriorarea retinei cauzate de radicalii liberi. Fructele de Acai, asemanatoare coacazelor, au fost folosite de brazilieni de sute de ani pentru capacitatea lor de a ajuta organismul în lupta împotriva bolilor si a procesului de îmbatrânire. Cercetarile stiintifice recente au demonastrat ca fructele de Acai au importante proprietati antioxidante, fiind de 35 de ori mai puternice decât portocalele si de 10 ori mai puternice decât merele, ciresele, murele si zmeura. De asemenea, aceste fructe contin vitaminele B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3/6/9, calciu si potasiu. Strugurii contin substante cu caracter puternic antioxidant numite polifenoli (resveratrol, proantocianidine, bioflavonoide, acizi polifenolici, catechine, taninuri). Acestea se gasesc în mod special în coaja strugurilor rosii si în sâmburi. Resveratrolul este considerat cel mai activ antioxidant dintre substantele vegetale. Are un potential anti-oxidant mult superior vitaminelor C si E. Este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protectia anti-oxidativa a LDL-colesterolului. Confera protectie materialului genetic (ADN), ferindu-l de mutatii. Protejeaza ficatul, inima si sistemul nervos de agresiunea radicalilor liberi. Studiile realizate asupra proantocianidinelor din struguri au demonstrat ca acestia ofera protectie împotriva bolii Parkinson si a afectiunilor oculare. Polifenolii cresc rezistenta arterelor si venelor, îmbunatatesc microcirculatia, fluidifica sângele si protejeaza fibrele de colagen, mentinând sanatatea vaselor de sânge si a pielii. Sunt considerati unii dintre cei mai eficienti compusi anti-îmbatrânire. Haematococcus pluvialis este o microalga care contine astaxantina, un carotenoid responsabil de pigmentatia rosie a acesteia. Când aceste alge sunt private de apa, creste producerea de astaxantina care le confera astfel protectie împotriva radiatiilor ultraviolete. Studiile realizate asupra efectelor
Azi 34,20 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: