MHP UP YOUR MASS FUDGE BROWNIE

Mod de prezentare Up Your Mass, este atat de puternic incat poate oferi o crestere musculara de 7,25 kg in numai 5 saptamani! Calitatea si cantitatea superioara a nutrientilor din Up Your Mass depaseste mult celelalte produse de acest gen. Contine proteina Probolic (Isolat proteic din soia, concentrat de zer, caseina), cea mai avansata proteina creata vreodata, hranindu-ti muschii timp de 8 ore. Probolic contine si cantitati mari de Glutamina, Leucina, Amino Acizi cu Catena Ramificata (BCAA), si Arginina (care mareste nivelul de Oxid Nitric) in fiecare portie. Tipul si calitatea carbohidratilor folositi in suplimente au un impact direct asupra cresterii musculare, asa ca Up Your Mass contine Mass Load, un amestec unic de carbohidrati care optimizeaza efectele anabolice ale insulinei, permitandu-ti sa cresti masa musculara. Mass Load iti ofera energie sustinuta, reaprovizionare rapida a glicogenului si glicemie stabilizata. Nu contine maltodextrina si zaharuri (dextroza, zaharoza). Contine un Complex Lipidic. Trigliceridele cu catena medie sunt o excelenta sursa de energie si ajuta la conservarea glicogenului muscular in timp ce Acidul Linoleic Conjugat ajuta mai departe la cresterea musculara. Mod de administrare Ca supliment alimentar, amestecati 1 portie (4 cupe, 132g) cu 500ml apa sau lapte de 2 ori pe zi. COMPOZITIE NUTRITIVA Portie: 4 cupe Portii per container: 17    Cantitati per portie / % Doza zilnica amestecat cu apa   Calorii     802         Calorii din grasimi     243      Total grasimi     27 g     17%    Grasimi saturate     21 g     13% Colesterol     53 mg      Sodiu     676 mg     20% Potasiu     1.718 mg     29% Total carbohidrati     80 g     19%    Fibre alimentare     12 g     48%    Zaharuri     27 g      Proteine     62 g     92%    Vitamina A           60%    Vitamina C           60%    Calciu           123%    Fier           55%    Vitamina D           60%    Vitamina E           60%    Biotina           60%    Niacina           60%    Acid pantotenic           60%    Vitamina B12           60%    Vitamina B6           60%    Riboflavina           60%    Tiamina           60%    Acid folic           60%    Glicina     4.242 mg         Alanine     4.877 mg         Arginina     7.105 mg         Glutamina     26.477 mg         Histidina     3.165 mg         Isoleucina     7.005 mg         Leucina     9.521 mg         Lizina     6.921 mg         Metionina     2.085 mg         Fenilalanina     5.769 mg         Prolina     8.269 mg         Serina     5.637 mg         Treonina     4.989 mg         Triptofan     1.925 mg         Cisteina     1.397 mg         Fosfor            112%    Grasimi trans     0 g         Acid asparatic     12.245 mg         *procentele din Doza Zilnica sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.   Ingrediente: MASS Load Carbohydrate Blend (Barley, Oats, Oat Fiber), PROBOLIC Amino Acid Enhanced Sustained Release Protein Matrix [Supro Soy Protein Isolate (with Calcium Phosphate And Lecithin), Calcium Caseinate, Whey Protein Concentrate, Leucine, Isoleucine, Valine], Safflower Oil Creamer [Safflower Oil, Corn Syrup Solids, Dipotassium Phosphate, Mono and Diglycerides, Sodium Caseinate (A Milk Derivative), Lecithin, Natural Flavor, Less Than 2% Silicon Dioxide (Anti Caking Agent), and Tocopherols (To Help Protect Flavor)], Cocoa, Natural And Artificial Flavors, Lipid Complex: Medium Chain Triglycerides, Essential Fatty Acid Blend [Borage Seed Oil Powder (10% GLA), Conjugated Linoleic Acid (78% CLA), Evening Primrose Oil (4.8% GLA), Flaxseed Powder (8% ALA), Omega 3 Complex (7.5% EPA & DHA)], Gum Blend (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Carrageenan), Silica, Acesulfame Potassium, Salt, Vitamin Pre-mix (Ascorbic Acid, DL-Alpha-Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamin Mononitrate, Cyanocobalamin, Folic Acid, And Biotin), Sucralose, Banaba Leaf Extract (Lagestroemia Speciosa).  
Azi 221,3 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate