NATURA MONDE ULEI DE COCOS BIO VIRGIN

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Ingrediente: 100% nuci de cocos provenite din agricultura biologica, obtinut prin presare la rece Mod de utilizare: uleiul de cocos se poate folosi dupa baie pentru a hidrata si proteja pielea, ca si balsam pentru buzele uscate, pentru tratamente si masti capilare pentru a impiedica tocirea varfurilor, ca si tratament impotriva paduchilor, ca si scut antisolar impotriva radiatiilor UV Uleiul de cocos se poate folosi si dupa expunerea la soare deoarece ajuta la refacerea epidermei sau a pielii inrosite. Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru uz intern cat si pentru uz extern. Nucile de cocos provin din Sri Lanka si este produs pentru Cosmoveda , Germania Produs certificat BIO
Azi 26,61 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate