ORGANIKA EXTRACT DIN SUC ORZ VERDE - GREEN BARLEY 1000MG

EXTRACT din SUC de ORZ VERDE-Forte 100% PUR Din culturi Ecologice Extras prin tehnologia de uscare prin pulverizare (Spray Dry) Foarte bogat in SuperOxid Dismutaza (SOD) GREEN BARLEY JUICE POWDER EXTRACT 1000 mg/100 capsule Fabricat de Organika conf. QCM si ISO 9001 UN PRODUS VERDE ESENTIAL CU SPECTRU LARG DE ACTIUNE (Extras din SUC nu din planta intreaga) Extrasul din suc de orz verde este fabricat de Organika printr-o tehnologie patentata de extractie (spray freeze drying). Prin aceasta tehnologie se retin sub forma concentrata toate enzimele, clorofila, vitaminele si mineralele. In plus, acest produs este fabricat din culturi ecologice conforme standardelor stricte Canadiene, garantand astfel atat potenta maxima cat si puritatea, prin lipsa de contaminanti toxici, carcinogeni, ierbicide, insecticide, ingrasaminte chimice.... Toate acestea fac acest produs unic pe piata suplimentelor nutritive.   S-a pus intrebarea daca Orzul verde irita stomacul in special la persoanele cu grupa sanguina B. In primul rand atragem atentia ca produsul nostru EXTRACT din SUC de ORZ VERDE este un produs concentrat superior calitativ. Nu este o pulbere rezultata din maruntirea plantei asa cum sunt majoritatea suplimentelor obtinute din Orz Verde ci se obtine din SUCUL (lichid) de orz verde care apoi este dehidratat in vid la temperaturi jaose si apoi concentrat sub forma de pulbere. Se elimina astfel fibrele si reziduurile care pot sa irite stomacul, in acelasi timp obtinandu-se un produs cu o concentratie mare de substante nutritive si cu un efect terapeutic maximalizat.   Extractul de orz verde obtinut din suc de Orz verde (Hordeum vulgare) încetineste procesul de îmbatrânire, regleaza metabolismul, revitalizeaza organismul prin aportul de proteine, vitamine, minerale, enzime. Sucul de orz verde este cea mai bogata sursa  de hrana verde continând importante resurse nutritive necesare celulei umane: proteine, celuloza, vitamine (din grupul B, A, C, E, K), minerale (fier, calciu, mangan, magneziu, zinc, cupru, molibden), enzime (superoxid dismutaza – SOD). Contine toti cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu îi poate sintetiza. Prin continutul mare în clorofila stimuleaza imunitatea organismului, are un puternic efect detoxifiant si ajuta la regenerarea celulara. Orzul verde este si cea mai bogata sursa de SOD. Aceasta enzima intervine în inactivarea radicalilor liberi oxidril, ducând astfel la vindecarea a numeroase boli si încetinirea procesului de îmbolnavire. Consumat zilnic sau în cure periodice extractul de orz verde regleaza metabolismul, tonifica organismul, Principiile active îi confera proprietati de tonic general, tonic cardiac, tonic asupra sistemului nervos central. Este recomandat atât persoanelor sanatoase de la copii la cei vârstnici ca revigorant si reglator al metabolismului cât si celor care sufera de anorexie, anemie, avitaminoze, demineralizari, afectiuni hepatice, diabet zaharat, afectiuni gastrice, afectiuni pulmonare. (Sursa: sfaturimedicale.ro)   Cand boabele de orz incoltesc, compozitia lor chimica se schimba si intr-o anumita zi a perioadei de incoltire devin foarte bogate in vitamine (A, PP, intreg complexul B, etc.), in saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, etc) si in hormoni (in special hormoni de crestere). Aceasta explica de ce germenii de orz au un potential revigorant si stimulent al proceselor atat de crestere cat si de refacere a organismului. Cercetarile recente indica faptul ca mai ales primavara, cand planta este in faza de dupa rasarire, in tulpinile ei sunt secretate substante cu efecte vindecatoare uimitoare, chiar si in boli aparent fara leac: cancer, hepatite, pancreatite, anorexie, anemie, diabet, tuberculoza etc. (Formula As Nr. 664 ) Comparativ cu alte plante, orzul verde proaspat incoltit contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat in banane - de peste 23 de ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat in lapte -de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte -de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat in portocale !!! pestele si carnea fripta (de culoare maron inchis) contin substante cu un efect cancerigen mult mai puternic decat acela al 3, 4 benzopyrenului din tutun !!! Extractul din suc de orz verde previne cancerul prin descompunerea acestor elemente neutralizand efectele toxice ale 3-4 benzopyrenului !!! sucul din orz verde, are actiune antiinflamatoare superioara cortizonului si fenilbutazonei, fara a avea efecte secundare !! - Contine o mare cantitate de SOD - Superoxid Dismutaza, un antioxidant puternic cu actiune anticancerigena Cercetarile din SUA si Japonia au indicat eficienta curei cu Extract din suc de orz verde in urmatoatele afectiuni: Cancer: incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate in cazuri de  leucemie, cancer la piele, pancreas,
Azi 73,82 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: