PHENALEX ANTIOXI VITA

 Cel mai puternic antioxidant de pe piata - Antioxi Vita - a obtinut medalia de aur si premiul special la Salonul de Invetica IWIS 2011 de la Varsonia desfasurat in perioada 3-5 noiembrie 2011. Descriere: Antioxi Vita este un supliment alimentar 100% natural, cu cel mai puternic efect antioxidant descoperit pana in prezent. Antioxi Vita este produs dupa o tehnologie brevetata OSIM si este avizat de Ministerul Sanatatii pentru a fi produs si comercializat in Romania cu seria AC nr 0611 din 2010. Compozitie: apa, extract din samburi (pielite, rahis de struguri selectionati care contin polifenoli totali: acizi fenolici, antociani, flanovoide, taninuri, catechine, resveratrol). Antioxidantii sunt molecule care pot interactiona in siguranta cu radicalii liberi, punand capat reactiei in lant inainte sa fie afectate moleculele vitale. Antioxidantii sunt prezenti in apropape toate plantele, microorganismele, in fungi, si chiar in tesuturi animale. Antioxidantul Antioxi Vita are efect anti-imbatranire, pentru a spori longevitatea si a atenua efectele imbatranirii, are efect de distrugere tumorala, actionanda asupra oricarui tip de localizare tumorala, prin inhibarea metabolismului celulelor canceroase si blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor si metastazarea celulelor maligne. Antixodiantii de tipul fenolilor se regasesc in natura in toate plantele, fiind responsabili de varietatea de culori ale fructeor si legumelor. In cazul strugurilor, compusii fenolici se regasesc in seminte, pielite, rahis si pulpa bobului de struguri, fiind extrasi in procesul de vinificatie. Dintre compusii fenolici, in struguri se regasesc: acizii fenolici, substantele colorate si substantele tanate. Acizii fenolici au un puternic efect antiimbatranire prin protectia celulelor impotriva degradari si prin inhibarea cresterii anormale a acestora. Dintre acizii fenolici, cel mai cunoscut si recunocut pentru efectele sale este Resveratrolul, care, in struguri, se regaseste intr-o concentratie mai mult decat dubla oricarei alte surse identificate. Fructele si legumele cele mai bogate in resveratrol sunt afinele si strugurii negri (in special coaja lor), strugurii rosii, samburii strugurilor (albi sau rosii), merisorul, murele, coacazele negre, merele cu coaja rosu-inchis, prunele, varza rosie, ceapa rosie si fasolea boabe de culoare neagra. Resveratrolul se localizeaza in pielita si este un produs al vitei de vie creat ca raspuns la infectiile microbiene si stres. Efectele Resveratrolului: distrugere tumorala (actioneaza asupra oricarei localizari tumorale sau hormonalo-dependente - san, ovar, testicul, ficat, stomac, prin inhibarea metabolismului celulelor canceroase si blocarea formarii vaselor de sange dn jurul tumorilor); protectia materialului genetic ( la fiecare 7 ani toate celulele din organism se schimba, iar Resveratrolul le fereste de mutatii genetice); este singura substanta care actioneaza asupra „genei longevitatii” (prelungeste viata ca si durata si calitate); are un efect antixidant de 50 de ori mai mare decat vitamina C si E la un loc; scade nivelul de colesterol si trigliceride din sange; are efect vasodilatator antitrombotic, antiviral, protector asupra bolii Alzheimer; mareste elasticitatea articulatiilor, performantele psihice si fizice; contribuie la fixarea calciului; combate tulburarile climaterice; regleaza ciclul menstrual; confera protectie impotriva cancerului; protejeaza celulele nervoase. Antocianii si flavonoidele sunt substante colorante miraculoase care scad frecventa bolilor cardio-vasculare ( in special in tari precum Italia si Franta care sunt recunoscute pentru consumul mare de vin). Aceste substante sunt cunoscute inca din antichitate si ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, mentin integritatea vaselor capilare, relaxeaza muschii sistemului cardiovascular diminuand presiunea sangelui, actioneaza asupra sistemului nervos central Taninurile - raspunzatoare pentru gustul astringent, ajuta la scaderea absortiei intestinale a colesterolului, imbunatatind secretia biliara si astfel sarurile biliare se leaga de colesterol si taninuri, fiind eliminate prin fecale. Efectele taninurilor: actiune astringenta prin micsorarea suprafetei leziunilor; actiune antiseptica – de protejare impotriva infectiilor; actiune antidiareica prin proprietatile astringente, actiune antiiritanta, antiinflamatorie, bactericid. Mod de admministrare: 2 ml/zi in timpul mesei principale. Intrucat nu are efecte secundare, Antioxi Vita se poate administra pana la 5 ml/zi in diverse afectiuni. Polifenolii obtinuti din struguri sunt solubili in apa, astfel ca excesul care nu este absorbit de organism este eliminat prin transpiratie sau urina, fara a dezechilibra organismul. Totusi, femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa consulte medicul inainte de administrare. In urma studiilor de cercetare proprie a produsului AntioxiVita cu ajutorul voluntarilor, s-au obtinut urmatoarele rezultate: 1. Co
Azi 53,13 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate