SOLARIS FULGI PORUMB CU ZAHAR

Import Cehia!Mod de preparare:Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. De aceea ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga in supe, in ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti, etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor. Cascaval cu crusta:Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce. Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presare sare, piper, boia si in final se trec prin fulgii de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Snitel crocant:Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina; in al doilea: un ou batut, sare si piper; in al treilea: fulgii de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins.Se pot prepara din dovlecei, ciuperci, vinete, soia si alte legume.Compozitie:Malai de porumb, zahar, sare, maltVitamine: B1, B2, B6, E, PPMinerale: Mg, Ca, Fe, P, G Valoare energetica:1576kj (376kcal)
Azi 4,66 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate