STEFMAR CEAI CATINA FRUCTE

Indicatii: Vitaminoze, boli de ficat, boli de piele, reumatism, stari de epuizare a organismului dupa efort fizic si intelectual prelungit sau in covalescenta dupa boli infectioase, interventii chirurgicale sau boli consumptive. Datorita compozitiei chimice, fructele de catina constituie o valoroasa sursa polivitaminica. Din fructe de catina se prepara sucuri, siropuri, marmelada, gem. Sucul de fructe liofilizat poate fi intrebuintat la prepararea unor comprimate polivitaminizate. Compozitie: Componenti principali ceai din fructe de catina : vitamina C, vitamine din grupa B, provitamina A, microelemente, flavonozide.   Mod de utilizare : Intern, sub forma de infuzie: se toarna apa fierbinte peste 2 lingurite de amestec. Se lasa acoperit 15 - 20 de minute. Se bea indulcit, de preferinta cu miere de albine.  
Azi 6,08 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Nu sunt oferte recomandate
Produse similare