STYX Naturcosmetic Ulei Esential Arbore de ceai Styx

Ulei Esential Arbore de ceai Styx   Denumirea latina: Melaleuca alternifolia Partea folosita a plantei: frunzele Obtinut prin: distilare cu abur Miros: proaspat, aromatic, picant Aplicatii externe: In amestec cu ulei vegetal (3 picaturi de ulei de arbore de ceai la 10 ml de ulei vegetal): ��� pentru tratamentul pojarului; ��� agent de curatare faciala impotriva acneei si pielii impure; ��� ulei de masaj dupa operatii (nu atingeti rana in sine) ajuta la reducerea socului post operator. In artrita, pentru reducerea durerilor, se prepara un ulei de masaj, cu 40 picaturi de ulei esential in 100 ml ulei vegetal presat la rece. In amestec cu alcool (3-5 picaturi la 10 ml de alcool): ��� tratament pentru piciorul atletului si pentru pecingine; ��� in apa de baie atunci cand suferiti de raceli (stimuleaza transpiratia); ��� purificator al aerului, antibacterian si antiviral. Aplicat in forma pura: ��� O picatura de ulei de arbore de ceai pe un neg (se acopera cu un plasture si se lasa peste noapte) il face sa dispara dupa cateva saptamani. ��� Pe herpes, aplicati o picatura de ulei de arbore de ceai. Nu inteapa, dar calmeaza durerea, are efect antispetic, impiedica raspandirea infectiei si usuca basicile. ��� 2 picaturi intr-un pahar cu apa, se foloseste ca apa de gura (indeparteaza mirosurile neplacute), ajuta la prevenirea durerilor de gingii, formarii cariilor si parodontozei. ��� Pentru dureri in gat, adaugati 3 picaturi de ulei de arbore de ceai la un pahar de apa calda si faceti gargara cu acest amestec de 2 ori pe zi. ��� Pe intepaturile de insecte, uleiul de arbore de ceai ajuta la eliminarea iritatiei. In aparatul de aromaterapie: ��� atunci cand suferiti din cauza lipsei concentrarii sau a puterii de decizie ��� pentru dezinfectarea camerelor de spital, sau in care au stat personae bolnave Aplicatii in cosmetica: Uleiul de arbore de ceai Styx este potrivit pentru ingrijirea zilnica a acneei, iritatiilor pielii, matretii, caderii parului si eczemelor. Efectul sau calmant si antiseptic il fac foarte potrivit pentru pielea iritata si inflamata. Depozitare: la temperatura camerei, f��r�� umiditate excesiv��, ferit de razele directe ale soarelui. Prezentare: 10 ml/flacon din sticl�� brun��. Producator:  Styx Naturcosmetic ��ara de provenien����: Austria  
Azi 42,00 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi: