Trei Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti

ARTĂ CULINARĂ TRADIŢIONALĂ: alivenci, arpagic Istanbul, becaţine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, borș cu cuiul ușei, bujeniţă de iepure, buture împărătesc, carne ameţită, cârnăciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coardă de lămâie, costiţe de porc în prapur, dulceaţă de pătlăgele verzi, epigrame de miel, flori de salcâm coapte, haragniș-balmuș, lapte de migdale, lapte zburat, lostriţă gătită domnește, muhalebiu, mustalevria, pârjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perișoare în vin cu stafide, pesmeţi de sacâz, plăcintă de bojoci de miel, plătica lui Odobescu, prepeliţe în maţ, Principele Nicolae (cu migdale și fisticuri), puiul coanei mari / puiul ţaţei / puiul gazdei vrednice / pui Sultănica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrișaim, salată de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de sămânţă de pepene galben, sufleu de mămăligă, sulișoare, supă cu ștrudel de măruntaie, șalăul gastronomului rafinat, șerbet de iasomie / de flori de lămâie / de micșunele / de nufăr / de porumb, şniţel de nucă, șold de cerb, timbală de castane, trahana, uger de purcică, unt negru, vrăbii cu sos și mămăliguţă, zalatină de toporași, zulufi — 679 de reţete de demult, plus 79 de vinuri și alte băuturi vechi, culese din cărţi de gastronomie rare și manuscrise unicat.
Azi 22,54 LEI
Cumpără la cel mai bun preț de la magazinele de mai jos sau caută alte produse:
Cere părerea prietenilor tăi:
Magazin recomandat
  • Lifestyle Publishing Mancaruri de altadata vinuri si vechi bauturi romanesti

    Lifestyle Publishing Mancaruri de altadata vinuri si vechi bauturi romanesti


    Arta culinara traditionala: alivenci arpagic Istanbul becatine cu trufe berbec cu sardele Bibesco cu piure de castane bors cu cuiul usei bujenita de iepure buture imparatesc carne ametita carnaciori de raci chitonag de gutui clapon umplut coarda de lamaie costite de porc in prapur dulceata de patlagele verzi epigrame de miel flori de salcam coapte haragnis-balmus lapte de migdale lapte zburat lostrita gatita domneste muhalebiu mustalevria parjoala negustorului pelin de mai pelincile Domnului / scutecele lui Hristos perisoare in vin cu stafide pesmeti de sacaz placinta de bojoci de miel platica lui Odobescu prepelite in mat Principele Nicolae (cu migdale si fisticuri) puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultanica pui umplut cu raci purcel alandala rachiu cu indrisaim salata de crizanteme schembea scordolea sirop de samanta de pepene galben sufleu de mamaliga sulisoare supa cu strudel de maruntaie salaul gastronomului rafinat serbet de iasomie / de flori de lamaie / de micsunele / de nufar / de porumb snitel de nuca sold de cerb timbala de castane trahana uger de purcica unt negru vrabii cu sos si mamaliguta zalatina de toporasi zulufi 679 de retete de demult plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.Dan-Silviu Boerescu este scriitor conduce revista PLAYBOY a initiat seria Ghidul Vinurilor (premiata la Gourmand World Cookbook Awards) si proiectul editorial Lifestyle a semnat Istoria erotica a micului dejun a reeditat Dictatura Gastronomica de C. Bacalbasa.Catalin Paduraru este critic de vin a fondat Vinexpert si evinoteca.ro este co-autor al Ghidului Vinurilor editiile 2009 si 2010 membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania) si FIJEV (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin).Florica Bud este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania presedinte al Fundatiei Culturale Bona Fide vicepresedinte al Asociatiei Scriitorilor Baia Mare. In 2006 a obtinut Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti. mai multe detalii aici
    în stoc
    22 ,54 LEI